Caro Vida

graag stel ik mijzelf even voor

Mijn naam is Anita Verstegen (1970) en in 2004 heb ik Caro Vida opgericht: een praktijk voor mediation, coaching en psychotherapie. Caro Vida betekent kostbaar leven en ik zie dit als uitgangspunt van alles wat ik doe. Het handelsmerk van Caro Vida ben ik zelf en dat zorgt voor een wezenlijk verschil met andere praktijken. Caro Vida heeft zich tot doel gesteld mensen te begeleiden op een eerlijke, professionele en ook vriendschappelijke manier.

Kostbaar leven

Het leven is kostbaar omdat het kort is en je er een mooie zinvolle tijd van wilt maken. Uit ervaring weet ik dat er momenten in je leven zijn dat je hiervoor ondersteuning nodig hebt van een deskundige, zoals een coach, een psycholoog of mediator. Met mijn praktijk bied ik deze deskundige hulp. Ik begeleid mensen individueel en als partner- of werkrelatie, particulier, zakelijk of non profit. Hiervoor ben ik breed en gedegen opgeleid en ik heb daarnaast veel levenservaring waar ik uit put.

Mijn kracht is mijn openheid, mijn vaardigheid om echt te luisteren, om echt te begrijpen wat er speelt, om verbinding te maken met mijn cliënten. Cliënten voelen zich snel vertrouwd bij mij en ze voelen zich gehoord en serieus genomen. Ze hebben al gauw vertrouwen erin dat zij (deze keer wel) echt geholpen worden. Cliënten ervaren mij daarnaast als iemand die met beide benen op de grond staat, no-nonsense, direct en ook als warm en betrokken, open zonder oordelen.

Ik heb een sterke intuïtie ontwikkeld, mede door mijn gevoeligheid, ben spiritueel en benader de mens als een onderdeel van het grote geheel. Ik werk in mijn praktijk aan huis, een ruime grote kamer in een gemoedelijke sfeer.

In het kort

Na mijn vwo ben ik rechten gaan studeren en heb ik na mijn studie gewerkt bij verschillende lokale overheden, als onder andere jurist, leidinggevende en adviseur. In 2003 ben ik met de vierjarige opleiding psychotherapie gestart en enkele jaren daarna de opleiding tot mediator. Vanaf 2004 ben ik werkzaam in mijn praktijk.

Ik ben getrouwd met Michael en wij wonen samen met zijn drie kinderen waarvan er twee inmiddels volwassen zijn. We hebben twee honden en een klein variërend beestenboeltje. 

icon facebook

 

icon linkedin