Caro Vida

coaching - persoonlijke ontwikkeling en groei

Groei en persoonlijke ontplooiing staan bij jou hoog in het vaandel. Je wilt verder komen, doorgroeien en je merkt dat je hiervoor meer over jezelf moet weten. Persoonlijk leiderschap ontwikkelen vanuit je eigen kracht en je eigen competenties. Stevig staan in lastige (werk) situaties, zelfbewuster en in control, jezelf blijven.

Coaching

Coaching is een manier om te leren naar jezelf te kijken, te leren reflecteren. Vanuit deze vaardigheid wordt er samen met jou gekeken naar jouw handelen en de gevoelens die hieronder liggen. Je leert in de coachingsgesprekken patronen te herkennen en te doorbreken. Je leert daarnaast ook de belangrijke ander kennen en hoe je ook naar deze persoon kunt kijken. Dit verandert jouw houding en gedrag naar die ander waardoor ook jullie relatie verandert. Door coaching ga je je niet alleen prettiger voelen maar ook beter presteren. Je voelt je autonomer en meer in je kracht.

Ik coach individuen, partnerrelaties en relaties in de arbeidssfeer. Er wordt gewerkt met interventies die voortkomen uit oa NLP, Transactionele Analyse, Denkvoorkeuren, Eigen waarden en normen, psychotherapie.

Executive coaching

Ik heb een speciale binding met het coachen van personen die als ondernemer, leidinggevende of directeur werkzaam zijn. Dit komt omdat ik jarenlang zelf gewerkt heb als leidinggevende en adviseur bij de lokale overheid. Uit ervaring weet ik dat leidinggevenden en directeuren zich op eenzame hoogte begeven. Ik bied voor hen naast coaching ook een klankbord en een veilige omgeving om jezelf kwetsbaar te kunnen opstellen en constructieve feedback te krijgen. Zie ook www.jezelfdebaas.nu

Hooggevoeligheid

Ik werk vaak en graag met (hoog) gevoelige mensen en mensen die regelmatig het gevoel hebben buiten de groep te vallen. Speciaal voor deze groep heb ik een training ontwikkeld onder de naam "In je kracht met hooggevoeligheid". Zie hiervoor www.jezelfdebaas.nu 

certificering

kwaliteit

Caro Vida is een praktijk die voldoet aan verschillende kwaliteitskeurmerken. Dit vind ik belangrijk omdat er een ruim aanbod is van mensen die dezelfde diensten aanbieden als ik. Door te voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van het NMI, de RBCZ en de VIT kan ik mezelf van deze andere aanbieders onderscheiden.

tarieven

Om het ook voor particulieren mogelijk te maken professionele deskundige hulp in te schakelen, hanteer ik een voordeliger tarief voor particulieren.

coaching (particulier/zzp) € 96,80 per uur, incl. BTW
coaching (zakelijk) € 130,00 per uur, excl. BTW

Je betaalt vanaf 1 januari 2017 direct na afloop van de coachingssessie contant of via pin in mijn praktijk.