coaching

Caro Vida - Anita Verstegen

Groei en persoonlijke ontplooiing staan bij jou hoog in het vaandel. Je wilt verder komen, doorgroeien op je levenspad en/of in je werk. Persoonlijk leiderschap ontwikkelen vanuit je eigen kracht en je eigen competenties, antwoorden krijgen op vragen die je bezig houden. Stevig staan in lastige (werk) situaties, zelfbewuster en in control, jezelf blijven.

Coaching is een manier om te leren naar jezelf te kijken, te leren reflecteren en je zelfkennis te vergroten. Vanuit deze vaardigheid wordt er in de sessies met mij verder met jou gekeken naar jouw handelen en de gevoelens die hieronder liggen. Je leert in de coachingsgesprekken patronen te herkennen en te doorbreken. Ook krijg je meer inzicht in je eigen kernwaarden en je persoonlijke kwaliteiten en hoe je regisseur wordt van je eigen leven.

Coaching kan ook plaatsvinden in de vorm van sparren, filosoferen over lastige thema’s in het werk of in je leven. Met coachingsgesprekken zet je niet alleen zaken op een rijtje maar word je je meer bewust van jouw fysieke, mentale en spirituele zelf.

Coaching kan daarnaast worden ingezet om te leren omgaan met faalangst en feedback, het verbeteren van je (werk) relaties en wanneer je last hebt van een te groot verantwoordelijkheidsgevoel of (hoog) gevoeligheid. Door coaching ga je je niet alleen prettiger voelen maar ook beter presteren. Je voelt je autonomer en meer in je kracht.

Ik coach individuen en professionals. Er wordt gewerkt met interventies die voortkomen uit oa NLP, Transactionele Analyse, Denkvoorkeuren, Kernkwaliteiten en mijn tools uit de psychotherapie.

Coaching voor professionals
Naast de coaching zoals hierboven beschreven en die tevens geschikt en bedoeld is voor professionals, bied ik ook nog twee andere diensten aan voor professionals.

Toe aan een goede coach? Neem contact met mij op voor een eerste vrijblijvende kennismaking.

Stel hier je vraag.