psychotherapie

Caro Vida - Anita Verstegen

Verlang je naar rust in je hoofd, ruimte en vrijheid in je dagelijkse bezigheden. Wil je eigen keuzes kunnen maken, leven zonder angsten, zonder het gevoel dat je helemaal vast zit en weer grip op je leven krijgen? Wil je jezelf beter leren kennen, weten waar dit alles vandaan komt en zo snel mogelijk weer ‘de oude’ worden. Kies dan voor psychotherapie.

Ik ben opgeleid in de integratieve psychotherapie (NAvP) en werk als RBCZ registertherapeut binnen de complementaire gezondheidszorg. Dat betekent geen wisseling van therapeut, geen formele diagnoses of behandeling volgens protocollen maar werken met een gezamenlijk opgesteld behandelplan gericht op jou, jouw vermogen en jouw hulpvraag. Bij mij begin je in eerste instantie met gesprekken die met iedere vraag een stapje dieper gaan om enerzijds jouw daadwerkelijke hulpvraag en anderzijds jouw psychodynamiek in kaart te kunnen brengen. Naast cognitieve therapie met behulp van de uitgangspunten van onder andere NLP werk ik met imaginaties en visualisaties, lichaamsgerichte technieken en systemisch werk. Tevens werk ik met EMDR als onderdeel van de therapie of als EMDR therapie.  Veel van mijn cliënten zijn hoog gevoelig (HSP) of ADD waardoor ik hierin een deskundigheid heb ontwikkeld. Ik word als mens en therapeut geïnspireerd door spiritualiteit, boeddhisme en filosofie als ook door astrologie en tarot.

Je kunt bij mij terecht voor angstklachten, depressie en burnout. Ook klachten van onzekerheid en faalangst, het moeilijk kunnen verwerken en sturen van bepaalde emoties (emotieregulatie) of minderwaardigheidsproblemen komen regelmatig in mijn praktijk voor. Denk bijvoorbeeld ook aan onverwerkte trauma’s en geleden verlies of problemen die samenhangen met je levensfase (overgang).

Wil je ook meer grip op je leven? Neem dan contact met mij op.

Stel hier je vraag.