tarieven & vergoeding

Caro Vida - Anita Verstegen

Vergoeding
De sessies voor psychotherapie kunnen in aanmerking komen voor vergoeding vanuit jouw aanvullende verzekering. Je krijgt dan een maximale vergoeding per keer met een maximum aantal sessies per jaar. Vraag hiernaar wanneer je contact met mij opneemt. Je hoeft geen verwijzing te hebben van je huisarts en je hoeft niet eerst je eigen risico op te maken. Ik ben lid van de VIT, een beroepsvereniging voor integraal therapeuten. Daarnaast ben ik geregistreerd professional bij de RBCZ en geschilleninstantie van de SCAG.

Laag tarief
Ik hanteer gemiddeld lagere uurtarieven dan kwalitatief vergelijkbare professionals. Dit komt enerzijds omdat ik weinig kosten heb vanwege mijn praktijk aan huis. Bovendien ben ik van mening dat hulpverlening en begeleiding voor iedereen toegankelijk zou moeten zijn. Daarnaast worden er voor bedrijven mijns inziens veel te hoge tarieven gehanteerd terwijl dit geenszins iets zegt over de kwaliteit van de dienstverlening.

Betaling
Particuliere cliënten en zzp’ers krijgen na iedere sessie een betaalverzoek via whatsapp en een factuur via mail. Deze factuur kan, indien van toepassing, door de client gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar. Bedrijven krijgen maandelijks een factuur via mail met het verzoek binnen tien dagen te betalen.

Tarief

  • Psychotherapie € 85,00 per uur vrijgesteld van btw
  • Coaching € 95,00 per uur exclusief btw voor particulieren en zzp’er
  • Bedrijfscoaching € 155,00 per uur exclusief btw
  • Mediation en gespreksbemiddeling € 130,00 per uur exclusief btw
Stel hier je vraag.